Twee dagen om nu al in de agenda te noteren

Diversiteit in onze ondernemingen, sterkte of valkuil?
Laat je inspireren op donderdag 12 mei 2022.

Wil je graag tips en inspiratie om aan de slag te gaan als inclusieve onderneming? Met andere woorden, als onderneming waar elk talent welkom is?

Ja? Dan verwelkomen we je graag op onze dag in het teken van inclusief ondernemen en diversiteit. Deze dag wordt georganiseerd door 30 sectoren. In de voormiddag tonen we je aan de hand van een workshop hoe je diverse talenten aantrekt en werft. We beantwoorden de vraag hoe je een vacature toegankelijker maakt, welke wervingskanalen je kan gebruiken en van welke ondersteuningsmaatregelen je kan genieten. Met de praktische tips uit de workshop maak je onmiddellijk de vertaalslag naar je eigen vacatures.

Na de opleiding kan je tijdens de broodjeslunch wat netwerken met andere bedrijven en sectorconsulenten. Vervolgens geniet je een inspirerende namiddagsessie met verschillende sprekers en bedrijfstheater. Last but not least krijg je onze handleiding non-discriminatiecode mee naar huis zodat je aan de slag kan met het ontwikkelen van je eigen non-discriminatiebeleid. 

Dag van inclusie op maandag 10 oktober 2022
Maak werk van inclusief ondernemen!

Op de dag van inclusie maak je kennis met een breed aanbod aan inclusieve tools en beste praktijken in Vlaanderen. Via infosessies en workshops leer je inclusie in al zijn vormen kennen. Verder kom je in contact met organisaties die je als werkgever kunnen ondersteunen om inclusie in jouw bedrijf op de kaart te zetten. Met de uitreiking van de Award inclusief ondernemen vind je inspiratie om werk te maken van ‘Inclusief ondernemen’.

 

publicatiedatum: 29-03-2022