ANDERS AANWERVEN 17/08/2018

Decoform toont hoe je ‘anders’ aanwerft

Op 16 maart 2018 maakte Woodwize de vacatures uit de houtsector kenbaar op de VDAB-jobbeurs in Boom. Eén van de vacatures die maar niet ingevuld raakte was die van Decoform voor meubelmaker. Decoform had nochtans al verschillende en dure initiatieven genomen om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Lees meer >
WOODWIZE INFORMAIL 16/08/2018

Onze zesde editie van Woodwize Informail niet in de bus gekregen?

Lees hem hier online of contacteer ons gerust voor een papieren versie.

Veel leesplezier.

Lees meer >
INCLUSIEF ONDERNEMEN 15/08/2018

Jacobs Reels en VZW De Sluis, samen "inclusief ondernemen"

Van de Werkplek­architecten kreeg Jacobs Reels het label "inclusieve onderneming", als teken van erkenning en herkenning van de inspanningen die zij leveren om hun werkplek open te stellen voor verschillende vormen van werkplekleren.

Lees meer >
ACTIVITEITEN- VERSLAG 2017 11/07/2018

Even achterom kijken: het werkjaar 2017

Jaarlijks stellen we je graag de resultaten van onze werkzaamheden en projecten voor. We zijn trots dat we je opnieuw voor alle diensten mooie cijfers kunnen tonen.

Lees meer >
BETAALD EDUCATIEF VERLOF 28/06/2018

Na Vlaanderen verkort Brussel nu ook de indieningstermijn  voor terugbetalingsdossiers betaald educatief verlof 2017-2018.

 

Lees meer >
SCHRIJNWERK AWARDS 2018 25/06/2018

Waag je kans en schrijf in voor Schrijnwerk Awards 2018!

Het vakblad Schrijnwerk organiseert dit jaar de 14de editie van de Schrijnwerk Awards, een wedstrijd om de Belgische hout-, meubel en schrijnwerksector in de kijker te plaatsen.

Lees meer >
INTELLIGENT PRODUCEREN 14/05/2018

Om je bedrijf op een competitief niveau te houden, zijn er diverse manieren. Intelligentie van je personeel en een snelle productie zijn mogelijkheden. Maar wat als je ook intelligentie aan de machine geeft? Of intelligentie aan de productie flow?
Door op een eenvoudige manier intelligentie aan de machine te voegen, ben je in staat om de kwaliteit en kwantiteit naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer >
SUCCESSTORY 25/04/2018

Uniek project: leerlingen Vrij Instituut voor Bijzonder Secundair Onderwijs Waregem aan het werk bij houthandel Cras

In september ging in Waregem een bijzonder project van start. Enkele leerlingen houtbewerking van het VIBSO Waregem werken onder begeleiding van hun leraar een dag per week bij houthandel Cras.

Lees meer >