WOODWIZE WERFT AAN

Woodwize werft aan ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (m/v)

Voor deze functie zoeken we iemand die nauwgezet, klantgericht, communicatief en organisatorisch zeer vaardig is en kan anticiperen op vragen van onze klanten.

Lees meer >
HET VERNIEUWDE AREI

Elke elektrische hoog- en laagspanningsinstallatie moet voldoen aan de voorwaarden zoals bepaald in de Codex over het welzijn op het werk en het Algemeen Regelement op de Elektrische Installaties (AREI, ingevoerd bij KB van 10 maart 1981). Het vernieuwde AREI werd op 28 oktober 2019 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad, en treedt in werking op 1 juni 2020.

Lees meer >
MET EEN BLIK OP DE TOEKOMST

Met een blik op de toekomst

Een bouwpakket voor een wandmeubel met schuifdeuren, voorzien van de nieuwste verbindings- en beslagtechnieken, met ledverlichting. Op 3 en 10 december konden leerkrachten kennismaken met het meubel via demonstraties. Binnenkort kunnen hun leerlingen ermee aan de slag.

Lees meer >
WOODWIZE INFORMAIL

Onze tiende editie van Woodwize Informail niet in de bus gekregen?

Lees hem hier online of contacteer ons gerust voor een papieren versie.

Veel leesplezier.

Lees meer >
VOV EN BEV

Deadline aanvraag terugbetaling Vlaams opleidingsverlof schooljaar 2019- 2020

Door de kinderziekten van de nieuwe toepassing voor het Vlaams opleidingsverlof is de deadline voor het indienen van een terugbetalingsaanvraag (ten laatste 3 maanden na de start van de opleiding) niet voor iedereen haalbaar. Daarom wordt de deadline nu verschoven naar 1 maart 2020.

Lees meer >
BEV EN VOV

Vergeet uw terugbetaling BEV en VOV niet aan te vragen

De deadline 31 december 2019 nadert.

Lees meer >
KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille wordt bijgestuurd vanaf 1 december 2019

Vanaf dat moment kan een kleine onderneming 30% steun genieten, een middelgrote onderneming 20% steun. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.

Lees meer >
VLAAMS OPLEIDINGSVERLOF (VOV)

Vergeet uw terugbetaling Vlaams opleidingsverlof niet aan te vragen

Sinds 1 september zijn de Vlaamse opleidingsincentives grondig hervormd: het Vlaams opleidingsverlof (VOV) vervangt het betaald educatief verlof (BEV). U kunt nu al uw terugbetalingsaanvraag voor het Vlaams opleidingsverlof digitaal indienen.

Lees meer >