EVENT

Dag van inclusie

Datum: 03-10-2023
Locatie: Online

Lees meer >
EVENT

Slotevent: samen digitaal

Datum: 25-10-2023
Locatie: Online

Lees meer >
ACTIVITEITENVERSLAG 2022

Even achterom kijken: het werkjaar 2022

Jaarlijks stellen we je graag de resultaten van onze werkzaamheden en projecten voor. We zijn trots dat we je opnieuw voor alle diensten mooie cijfers kunnen tonen.

Lees meer >
INDIVIDUEEL MAATWERK

Vraag vanaf 3 juli 2023 individueel maatwerk aan

Een werknemer met een arbeidsbeperking kan de ideale versterking zijn op de werkvloer. Dankzij de premies van individueel maatwerk worden eventuele bijkomende kosten als gevolg van de arbeidsbeperking gecompenseerd en wordt begeleiding mogelijk.

Lees meer >
VACATURE

PEFC Belgium zoekt een Technisch Commercieel verantwoordelijke.

Lees hun vacature op hun website.

Lees meer >
WEEK VAN DUAAL

Duaal leren is dynamisch, al doende leer je meer.

Van 24 tot 28 april gingen middelbare scholen en centra voor volwassenenonderwijs de uitdaging aan om duaal leren in de kijker te zetten.

Lees meer >
MEUBELMAKERIJ VERDONCK OVER DUAAL LEREN

Meubelmakerij Verdonck over duaal leren: "Je ziet meteen wat jongeren kunnen en hoeveel potentieel ze hebben"

Meubelmakerij Verdonck begeleidde al twee leerlingen tijdens een duaal leertraject. Zaakvoerder Stijn Verdonck vindt het heel zinvol dat jongeren op deze manier kunnen meedraaien in een bedrijf, en met wat geluk heb je er zelf ook veel aan: "De eerste leerling die we begeleidden is nu al twee jaar vast in dienst en hij doet het heel goed."

Lees meer >
GALLE HOUTBEWERKING OVER DUAAL LEREN

Galle Houtbewerking over duaal leren: "Het is de beste rekruteringstool"

Galle Houtbewerking sprong als één van de eersten mee op de kar toen duaal leren werd uitgerold. "Een stage vond ik te kort om de leerlingen echt iets te kunnen bijbrengen", vertelt zaakvoerder Jan Galle. "Via duaal leren kan je jongeren echt enthousiasmeren voor de stiel en als je hen een jaar lang kunt begeleiden, boeken ze veel vooruitgang."

Lees meer >