Ons advies snijdt hout

Human resources management is niet gemakkelijk. Woodwize kan u helpen. Wij hebben oplossingen voor personeelsplanning, onthaal, meter- en peterschap, opleiding, competentiebeleid of werkbaar werk.

Een paar voorbeelden.

  • Heeft u problemen om uw vacatures ingevuld te krijgen? Wij geven u graag advies over het plaatsen van een vacature tot hulp bij het kiezen van de juiste kandidaat: welk wervingskanaal, hoe analyseert u een CV, welke selectietechnieken moet u gebruiken?
  • Wenst u uw onthaalbeleid te optimaliseren? Wij ondersteunen u graag om voor iedere werknemer een geslaagd onthaal uit te werken met bijvoorbeeld een onthaalbrochure en -checklist, de invoering van meter-/peterschap of een onthaalplan.
  • Wil u een beter zicht krijgen op de leeftijdsgroepen in uw organisatie en mogelijke knelpunten zichtbaar maken? Wij kunnen u helpen met het opstellen van de leeftijdspiramide van uw onderneming en gepaste acties voorstellen.
  • Hoe zit het met de competenties in uw onderneming? Hoe kunnen uw huidige werknemers nog doorgroeien? Wat kennen en kunnen uw nieuwe medewerkers al? Woodwize helpt met het opstellen van takenmatrices, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van wie welke competenties bezit.
  • We bieden uitgebreide ondersteuning aan bij het opstellen van functie- en competentieprofielen. Dat alles op maat van de onderneming, zodat u er nadien zelf mee aan de slag kan gaan.
  • Iedereen zal langer moeten werken. Hoe kan u nu al werken aan ‘werkbaar werk’ binnen uw bedrijf? Wij helpen u de juiste analyse te maken en ondersteunen u met gericht advies, voorstellen en bij het opstellen van een (gefaseerd) actieplan.

Woodwize, ons advies snijdt hout!