HR advies

Wenst u het HR-beleid binnen uw onderneming te verbeteren? U ziet hiervoor door de bomen het bos niet meer? Dan kan ons HR-advies een oplossing bieden.

We zoomen samen met u in op thema’s zoals personeelsplanning, onthaal, opleiding, competentiebeleid, werkbaar werk…  Wij kunnen u helpen en mogelijke oplossingen voorstellen voor uw HR-vragen. Af en toe geven wij u zelfs een duwtje in de rug en helpen u om ‘out of the box’ te denken.

Lees meer >

CAO 104

Vanaf januari 2013 moeten alle ondernemingen uit de privé sector met meer dan 20 werknemers een werkgelegenheidsplan voor oudere werknemers (45+) opstellen.  Indien uw onderneming meer dan 20 werknemers telt op de eerste werkdag van 2013, dan dient u een plan op te stellen. Voor de telling houdt u rekening met het aantal werknemers in dienst + uitzendkrachten uitgedrukt in voltijdse equivalenten. Deze telling wordt voor 4 jaar vastgelegd.

In het plan dient u maatregelen op te nemen, op maat van uw onderneming, die betrekking hebben op het langer aan de slag houden van uw 45-plussers of om het aantal 45-plussers binnen uw onderneming te verhogen.

Lees meer >

De Competentiecheck

Is je bedrijf klaar voor de uitdagingen van morgen? Zijn je medewerkers werkelijk de kracht van je team? Met de Competentiecheck haal je meer potentieel uit je bedrijf. Want de competenties van je medewerkers zijn de bouwstenen van de toekomst. Stap nu in en laat je bedrijf verder bloeien!

Lees meer >