Maak kennis met jouw toekomstige medewerker

Voldoende medewerkers vinden, het is geen eenvoudige taak. In deze krappe arbeidsmarkt is het soms interessanter om gemotiveerde kandidaten op te leiden voor die bepaalde functie, dan te blijven zoeken naar een speld in een hooiberg, naar die sollicitant, die perfect voldoet aan al je verwachtingen.

Daarom willen we met WOODWIZE, in samenwerking met het Competentiecentrum Hout VDAB te Roeselare, de opleidingsmogelijkheden voor werkzoekenden en werknemers aan je voorstellen.
Wil je de kennis van je medewerkers bijschaven? Wens je kandidaten “on-the-job “ te trainen? Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers? Heb je vragen over financiële tegemoetkomingen bij aanwervingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Op donderdag 17 oktober (vanaf 13 uur) organiseren wij met WOODWIZE i.s.m. VDAB een infosessie om het ruime aanbod van diensten en opleidingen, die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften, kenbaar te maken.
Daarna krijg je tijdens een speeddate de gelegenheid om kennis te maken met jouw toekomstige medewerker.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

13u00 – 13u15: Onthaal met koffie
13u15 – 14u15: Rondleiding in het Competentiecentrum te Roeselare met toelichting opleidingsaanbod houtafdeling.
14u15 -  14u30: Mogelijke vormen van werkplekleren door Claudia Lingier, Provinciale accountmanager Hout & Bouw VDAB.
14u30 – 14u45: Korte voorstelling diensten en opleidingsaanbod WOODWIZE door Jenny Van Damme, Sectorconsulent WOODWIZE
14u45- 15u30:  Maak kennis met jouw toekomstige medewerker*. In een kort gesprek met één of meer werkzoekenden leer je jouw kandida(a)t(en) beter kennen. Is er een “klik”? Dan volgt een sollicitatiegesprek of een voorstel.

WAAR:

Competentiecentrum Hout VDAB te Roeselare | Guido Gezellestraat 9 | 8800 Roeselare
Inschrijven kan tot en met 7 oktober 2019 via onze website. Deelname aan de speeddate is facultatief.
 
* Om de kansen op een goede “klik” te verhogen, willen we de juiste mensen selecteren voor deze speeddate. Daarom hadden we graag op voorhand jouw vacatures ontvangen. Dit kan per mail aan jenny@woodwize.be

 

SCHRIJF ME INin samenwerking met 

 

publicatiedatum: 18-09-2019