PrePS in Wood

PrePS in Wood, een initiatief van Woodwize dat in 2022 werd gelanceerd onder leiding van Vice-eersteminister en minister van Economie en Werk Pierre-Yves Dermagne. Ons doel met dit project: bewustzijn creëren en ondersteuning bieden voor het psychosociaal welzijn van medewerkers, leidinggevenden en bedrijfsleiders in de houtsectoren.

Psychosociaal welzijn in de bedrijven is op vandaag nog te vaak een thema dat niet de eerste aandacht krijgt. Nochtans, wanneer we dit welzijnsdomein de aandacht geven die het verdient , heeft dit een directe invloed op ALLE aspecten van het preventiebeleid.

Ontdek onze toolkit voor psychosociaal welzijn op het werk en laat je stap voor stap begeleiden om concrete stappen te zetten naar een gezonde werkomgeving. Start vandaag nog en doorloop zorgvuldig onderstaande stappen.

Ontdek de toolkit

Het projectverloop van PrePS in Wood

Ontdek het boeiende verloop van het PrePS in Wood-project! Ontmoet de 'Community PrePS in Wood', ontstaan tijdens het 'Social Hackathon'-event, en bekijk beelden van het inspirerende slotevent waar de Toolkit werd onthuld. Duik in dit verhaal van innovatie, samenwerking, welzijn en duurzame vooruitgang.

Ontdek het projectverloop