TTT corpusconfigurator BLUM

Na het succes van de TTT meubelbeslag en op vraag van de deelnemers organiseren we in het voorjaar enkele train the trainers voor het gebruik van de corpusconfigurator Blum. De corpusconfigurator is een planningstool met heel wat extra opties die bruikbaar zijn in de klas. Deze training omvat onder andere een overzicht van de toepassingsmoglijkheden, gebruik van de software, opmaken van tekeningen, exporteren naar tekenprogramma's en CNC-machines, hoe aan de slag gaan met leerlingen en het instellen van de E-service voor scholen. 

De nascholing wordt georganiseerd i.s.m. Van Hoecke en gaat door op:

  • Donderdag 18 april 2024 (Van Hoecke Sint Niklaas) leerkrachten/instructeurs hout

INSCHRIJVEN ALS SCHOOL (volzet)                     

INSCHRIJVEN ALS LEERKRACHT (volzet)

  • Dinsdag 23 april 2024 (Van Hoecke Sint Niklaas) leerkrachten/instructeurs hout

INSCHRIJVEN ALS SCHOOL (volzet)                     

INSCHRIJVEN ALS LEERKRACHT (volzet)

  • Donderdag 25 april 2024 voormiddag (Bemt Geel) leerkrachten/instructeurs hout 

INSCHRIJVEN ALS SCHOOL (volzet)                     

INSCHRIJVEN ALS LEERKRACHT (volzet) 

  • Donderdag 25 april 2024 namiddag (Bemt Geel) leerkrachten/instructeurs hout  

INSCHRIJVEN ALS SCHOOL                     

INSCHRIJVEN ALS LEERKRACHT

 

 Programma:

  • 8h30:   ontvangst
  • 9h00:   TTT
  • 12u00: broodjeslunch

Namiddagsessies (indien geprogrammeerd) starten om 13h00. Welkom vanaf 12u30 voor de broodjeslunch.

Van Hoecke biedt u na de opleiding de mogelijk om het bedrijf te bezoeken (13u00 tot 15u00). Dit aanbod geldt enkel voor de TTT in Sint Niklaas.

Voor een vlot verloop van de opleiding vragen we om een laptop mee te brengen en uw login voor de corpuscofigurator op voorhand aan te maken via: https://www.blum.com/be/nl/services/planning-construction-product-selection/cabinet-configurator/  

Om organisatorische redenen kunnen maximum 15 personen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten wanneer het maximum aantal is bereikt of uiterlijk 10 dagen voor de start van de opleiding.

Deze opleiding is kostenloos.

De ingeschreven deelnemers ontvangen twee weken voor aanvang van de vorming, de gedetailleerde praktische informatie via mail.

 

In samenwerking met:

Van hoecke.png    

 

Partners Circle of Schools

Met de Circle of Schools - Interior capteren we de noden in het onderwijs en van het arbeidsveld en werken acties uit die we implementeren in het houtonderwijs. De werking loopt via een stuurgroep met o.a. de pedagogisch begeleiders 'hout' (GO, KOV, OVSG, POV, Syntrum) en sectorvertegenwoordiger Woodwize. Een lerend netwerk van leerkrachten en technisch adviseurs aangevuld met mensen uit het werkveld zorgen voor de input en ondersteunen mee de uitwerking. De uitrol loopt waar mogelijk in samenwerking met de RTC’s.

Logo_RTC_met_slagzin.png
GOVlaanderen.png