Factory of the Future

Derde Factory of the Future award op rij

Van Hoecke uit Sint-Niklaas heeft voor de derde keer op rij de prestigieuze Factory of the Future Award ontvangen. Voor Van Hoecke het bewijs bij uitstek dat hun innovatie elke keer een schot in de roos is.

De Factory of the Future Award is een bekroning die wordt uitgereikt aan de meestbelovende technologisch ondersteunde, toekomstgerichte Belgische bedrijven uit de maakindustrie. "Uiteraard zijn we opgetogen dat we ons opnieuw voor drie jaar een Factory of the Future mogen noemen", vertelt CEO Peter Van Hoecke. “Het blijft een mooie erkenning voor alle inspanningen die we gedaan hebben om een flexibel, dynamisch en toekomstgericht bedrijf te worden en blijven."

Van Hoecke blijft uiteraard niet op de lauweren rusten. "De afgelopen jaren kwamen er heel wat extra uitdagingen op ons pad door de onverwachte komst van de Covid-pandemie", verklaart Peter. "Toch blijven we constant in de weer om onze processen te optimaliseren en willen we flexibel blijven om ons productieproces te verrijken met evoluerende technologieën. Dat doen we niet alleen in functie van de kwaliteit van het eindproduct, maar ook in functie van het milieu, de verwachtingen van onze klanten en onze medewerkers."

Deze derde award is ook te danken aan het personeel, aldus nog de CEO. "Ontwikkeling en ontplooiing van het talent dat we in huis hebben, heeft bij Van Hoecke altijd een belangrijke rol gespeeld", verklaart de CEO.
"We kijken naar de vaardigheden en het potentieel van onze mensen en proberen ontwikkeling van beneden naar boven te laten stromen, in plaats van van bovenaf dingen op te leggen. Ik geloof dat deze cultuur onze toekomstbestendigheid waarborgt. Deze Factory of the Future Award is daarom niet enkel een award voor Van Hoecke, maar voor elk van onze 330 medewerkers die iedere dag het beste van zichzelf geven voor onze klanten."

 

publicatiedatum: 07-03-2022