128k | Praktische basisopleiding Veiligheid & Welzijn voor de houtsectoren - De modelwerkplaats

terug naar de vorige pagina

 

doel Wat is nu precies een “modelwerkplaats”, en is het überhaupt mogelijk om dit ideaal ooit te bereiken in de eigen werksituatie? De antwoorden hierop werden geformuleerd in de 9 voorgaande modules.

Maar deze antwoorden alleen vormen niet de oplossing. Er zijn ook de bedrijfscultuur en de bedrijfsmentaliteit. Tijdens deze sessie worden er tips en tricks meegegeven hoe er praktisch en pragmatisch te werk gegaan wordt om tot een modelwerkplaats te komen. De module wordt afgesloten met een werkplaatsbezoek.

Na het volgen van deze module moeten zowel de werkgever als de werknemers overtuigd zijn van de mogelijkheden om samen, stapsgewijs, werk te maken van een optimaal veilige en gezonde werkomgeving.
doelgroep Alle actoren uit de houtverwerkende sectoren en het onderwijs: uitvoerend personeel, leidinggevenden, preventieadviseurs, zaakvoerders, leerlingen, leerkrachten en technische adviseurs.
vereiste voorkennis geen
inhoud - Het begrip modelwerkplaats
- Alle ingrediënten om tot een evenwichtig preventiebeleid te komen in een veilige en gezonde werkomgeving
- Praktisch bezoek aan een werkplaats
praktisch - Deze module kan afzonderlijk gevolgd worden of als geheel van een opleidingstraject van 11 modules (zie code 1280).
- Opleiding binnen het bedrijf mogelijk onder voorwaarden
standaard duurtijd (uren) 4
erkend door Cevora? ja
   

Beschikbare sessies in open aanbod

Er zijn geen toekomstige sessies in open aanbod ingepland voor deze module.
Via dit formulier kunt u uw interesse voor deze module kenbaar maken.