Dag voor de meubel -stoffeerder

Dag voor de meubelstoffeerder

Er blijkt er nog steeds interesse te zijn om stoffeerbedrijven uit onze sector te bezoeken. Natuurlijk komen wij graag aan jullie wensen tegemoet.

Deze keer pakken we het iets anders aan en wordt een bedrijfsbezoek gekoppeld aan een toeleverancier voor de meubelstoffeerder.

De dag voor de meubelstoffeerder gaat door op 14 mei 2019. In de voormiddag wordt een bezoek gebracht aan De Rore Interieur in Deinze. In de namiddag zijn we te gast bij Mobus en Annabel textiles. Tijdens de middagpauze worden broodjes voorzien bij VDAB Wondelgem.

 

De Rore Interieur

Al 50 jaar is De Rore fabrikant en verdeler van comfortabele, stijlvolle en duurzame zitmeubelen. Eigentijds design zowel als traditievolle stijl uit de ateliers van de makers zelf. Onder het motto 'Een mooi bankstel koop je bij de makers zelf' worden deze rechtstreeks aan de consument verkocht. In een historisch industrieel pand te Deinze ontdekt u een unieke collectie zitmeubelen en het atelier van De Rore Interieur.

Mobus/Annabel textiles

Al meer dan 35 jaar speelt Mobus actief in op de noden van de meubelbekledings- en herstofferingsmarkt. Dat doen ze niet alleen met een eigen collectie jacquard en projectstoffen, maar ook door samenwerkingen met gerenommeerde leveranciers als Sunbrella. Mobus werd in 1978 opgericht door een belangrijke textielfamilie. Tot op heden blijft 70% van de jacquards meubelstoffen geproduceerd in een eigen weverij Annabel Textiles. De collectie omvat mohair, dralon, fluweel… maar ook lederen stoffen. Om nog beter te kunnen inspelen op de wensen van de klanten, biedt Mobus jou ook alle mogelijke stoffeermaterialen.

Praktisch:

De bezoeken gaan door op dinsdag 14 mei 2019.

  • 10u tot 12u: bedrijfsbezoek De Rore Interieur (Stadionlaan 18, 9800 Deinze)
  • 12u tot 13u: middagpauze en transfer (broodjeslunch: VDAB, industrieweg 50, 9032 Wondelgem)
  • 13u tot 16u: bedrijfsbezoek Mobus/Annabel textiles (Industrieweg 174, 9030 Mariakerke)

Dit evenement staat enkel open voor leerkrachten en instructeurs meubelstofferen en cursisten uit de werkzoekenden opleiding meubelstofferen van VDAB.

INSCHRIJVEN

Om organisatorische redenen kunnen maximum 15 personen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten wanneer het maximum aantal is bereikt en uiterlijk op 4 mei 2019.

De ingeschreven deelnemers zullen hun persoonlijke uitnodiging per mail ontvangen.

Deze bedrijfsbezoeken zijn gratis.

Meer info: bart@woodwize.be

 

publicatiedatum: 15-02-2019