menumenumenumenumenumenumenu visual

Wie kan PPT studeren?

PPT is een Se-n-se, het vroegere 7de specialisatiejaar TSO.

Hoewel het een technologische richting is, heb je  geen technische voorkennis nodig, wel een stevige portie interesse in technologie. Naast jongeren met een diploma uit een technische studierichting is de opleiding ook geschikt voor jongeren met een vooropleiding algemeen secundair onderwijs of op basis van eerder verworven competenties. Een toelatingsklassenraad bekijkt je profiel en motivatie. Op basis daarvan wordt beslist of je de opleiding kan volgen.

Waarom een Se-n-Se opleiding?

Wie na het secundair onderwijs verder wil studeren, maar het hoger onderwijs (voorlopig) te hoog gegrepen vindt, kan er zich verder bekwamen.

De intense samenwerking met het bedrijfsleven zorgt er voor dat de opleiding maximaal is afgestemd op de noden van de arbeidsmarkt. Zo zal iemand die een Se-n-Se-opleiding gevolgd heeft, precies opgeleid zijn volgens het profiel dat een sector verwacht van een startende werknemer.

Vooral door het uitvoeren van veelvuldige stages doe je hopen ervaring op en leer je verantwoordelijkheid te nemen. Zo bezorgt de opleiding je een aanzienlijke voorsprong op de arbeidsmarkt of wordt starten op een hoger niveau gemakkelijker.

Wil je meer informatie over de opleiding se-n-se PPT?

Contacteer een van de scholen die deze studierichting organiseert.
 
     
   
slogan