Succesvolle infosessies: Hoe stel ik een risicoanalyse op?

In onze vorige Informail las je al over de wettelijk verplichte risicoanalyse. Rond het thema organiseerden we infosessies in Gent (9 februari) en Westerlo (25 februari). De grote opkomst van zaakvoerders, preventieadviseurs en leidinggevenden bewees dat onze bedrijven nood hebben aan een praktische benadering van moeilijker of abstracter te behandelen preventiethema’s.

In een coronaproof kader kregen de aanwezigen eerst een beperkte theoretische uitleg, gevolgd door enkele praktische oefeningen over de aanpak en opmaak van een risicoanalyse. Via reëel beeldmateriaal konden de deelnemers zelf ervaren welke aandachtspunten er allemaal zijn. De interactieve discussies achteraf leverden beide infosessies een enorme meerwaarde op. De deelnemers wisselden eigen ervaringen, ideeën, tips en tricks uit. Ook de positieve feedback en de verschillende vragen achteraf tonen het succes van de infosessies aan.

Kon je er zelf niet bij zijn en heb je vragen over de aanpak van risicoanalyses? Of heb je andere preventiethema’s die je wil behandeld zien? Neem contact op en dan bekijken we de mogelijkheden. In elk geval zetten we je altijd op de goede weg om jouw vragen en problemen op te lossen.

We kijken uit naar jouw komst op een van onze volgende infosessies. 

Noteer alvast donderdag 3 juni in je agenda. Die dag vinden er twee praktische sessies brandpreventie / evacuatie plaats. Daarvoor versturen we nog de nodige uitnodigingen.

Meer info

stefan@woodwize.be

 

publicatiedatum: 30-03-2021