Drive - Op weg naar werkbaar werk!

Je wil een positieve dynamiek te creëren op de werkvloer met gemotiveerde medewerkers en leidinggevenden, die van aanpakken weten, maar je weet niet goed hoe je dit moet omzetten in de praktijk?

Daarvoor is er nu DRIVE, gratis HR-steun op maat van jouw organisatie, door gespecialiseerde dienstverleners. Zij bieden een klankbord en helpen om in jouw bedrijf concreet aan de slag te gaan.

ESF Vlaanderen werkt hiervoor samen met 4 ervaren en gespecialiseerde dienstverleners namelijk:

  • Alert!
  • Edeps
  • Mint Europe
  • Obelisk

Deze dienstverleners bieden heel wat interessante thema’s aan, die de sfeer en werkbaarheid in je organisatie kan bevorderen. De kost van deze dienstverlening wordt gedragen door ESF en is bijgevolg gratis! Let op, dit aanbod is enkel geldig voor KMO’s (Europese definitie).

Het enige dat van jou wordt verwacht, is een beetje van je tijd en je motivatie om verder te investeren in de sfeer en dynamiek in je bedrijf of organisatie.

Wil je de balans vinden tussen de werkeisen en het vermogen van je werknemers? Wil je een basis van welzijn scheppen op de werkvloer? Bekijk dan zeker eens wat DRIVE te bieden heeft!

Alle informatie vind je op https://www.esf-vlaanderen.be/nl/drive

 

publicatiedatum: 08-05-2020