logo-nl.pngOPLEIDINGSCONSULENT (m/v)

Hout & meubel – Industrie 4.0

Woodwize is het sectorale opleidingsorganisme van en voor de hout- en meubelindustrie. Onze kernopdracht is het ondersteunen van ondernemers en werknemers op het vlak van vorming en opleiding, zodat zij op de hoogte blijven van de technologische evoluties.

Jouw job

Als opleidingsconsulent werk je in een klein team van consulenten.
Het organiseren, coördineren en realiseren van acties rond levenslang leren is je kerntaak. Als opleidingsconsulent ligt jouw focus op digitalisering, CAD & CAM, CNC en Industrie 4.0. Rond deze thema’s heb je of verwerf je de nodige expertise om informatiesessies te organiseren voor ondernemingen en hun werknemers. Je werkt aan sensibilisering en promotie. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van opleidingen, zowel inhoudelijk als praktijkgericht. Je neemt initiatief om samenwerkingen op te zetten met andere opleidingsverstrekkers, binnen en buiten de sector.

Jouw kwaliteiten

Kandidaten moeten beschikken over een diploma van bachelor in de houttechnologie (of gelijkwaardig door ervaring). De voertaal is het Nederlands. Bij voorkeur beschik je over een praktische kennis van het Frans en het Engels.
Je kan planmatig werken en toont zin voor initiatief. Je bent communicatief, sociaal en kan anderen overtuigen. Je kan doorzetten en bent flexibel. Je kan duidelijk mondeling en schriftelijk rapporteren. Je bent luistervaardig en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. Je werkt zowel autonoom als in team.
Gelet op de dienstverplaatsingen is een rijbewijs B noodzakelijk.
Motivatie, technische kennis en communicatieve vaardigheden primeren op andere criteria, zoals leeftijd en diploma.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie, met veel contacten, in een team van ervaren collega’s, die er samen voor gaan. Je komt terecht in een leerrijke werkomgeving, met een open werksfeer en een no-nonsense houding.
Het betreft een voltijdse arbeidsregeling met een competitief loonpakket, aangevuld met extra legale voordelen en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief, met uitgebreid CV, voor 23 juni 2019 naar Woodwize, t.a.v. Jeroen Doom, Hof ter Vleest dreef 3 te 1070 Brussel, tel. 0496 160 671 of per mail naar jeroen@woodwize.be.